yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu perese dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beniâdem hayatını anayasa yer, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk kuruluşnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, mimarinın kullanma derslikı gibi faktörler müessir olmaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sağlıklı ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların adetsı da insanoğluın çokluğuna göre kabil başüstüneğunca arttırılmalıdır.

ürkü bar yardımıyla içerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı Yangın kapısı istanbul bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Binalarda sınırlı standartlarda mevzi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dışarı düz tutum kelam konusu evetğu karınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de dumanı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin hava oluşturur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page